Serveis màrqueting online

Disseny Web

Dissenyem llocs web amb un disseny professional, funcional i adaptat a la navegació amb tots els dispositius mòbils. Les pàgines web les desenvolupem prestant especial interès en optimitzar el posicionament natural (SEO) en els principals cercadors.

Disseny Botigues Online

Creació de botigues online adaptades per complet a les necessitats comunicatives i comercials dels nostres clients. Podràs gestionar la teva pròpia botiga online de forma fàcil i ràpida, sense la necessitat de coneixements de programació o disseny web, a través d’un senzill panell de gestió.

Hosting i dominis

proyectaWeb et permet posar en marxa el teu projecte a Internet. Gestionem el teu allotjament web i servei de correu electrònic, sense necessitat que tinguis coneixements en servidors. Registrem el domini que vulguis per al teu projecte a Internet, sigui quina sigui l’extensió que vulguis.

Veure més serveis

Que més t’oferim?

Consultoria Màrqueting Online

T’oferim l’orientació i et recomanem els serveis que propiciïn l’assoliment dels objectius del teu projecte web de manera eficaç. Analitzem amb tu els teus objectius, el mercat, el teu públic objectiu, i el temps i els diners disponibles i, tenint en compte tots aquests factors, et proposem solucions.

Formació Disseny Web

T’ensenyem presencialment a fer una pàgina web sense necessitat de tenir cap tipus de coneixement en creació, programació, i disseny gràfic. Veuràs com fer una pàgina web pas a pas i aprendràs a crear el teu lloc web i a mantenir-lo.

Portfoli

EcoCosmetics
Projectes
6
Cafés
22
Clients
9
Cursos impartits
11

Els nostres clients opinen…

Gràcies a la formació rebuda a proyectaWeb i en especial per part del Xavi, he aconseguit crear el meu blog personal. Durant l’amena i distesa sessió de 3 hores, vaig aconseguir crear el meu blog, registrant el domini i contractant un Hosting. Bravo, seguiu així!

Inma G. mileyendapersonal.es

Muy agradecido a proyectaWeb por el asesoramiento, recomendaciones y estrategia a seguir en nuestro negocio en el terreno digital. El seguimiento semana a semana que nos brindan también es de agradecer. Un 11/10 🙂

Víctor M. Sortimo

Agencia de Màrqueting Online

La millor auto-definició amb la qual ens podem etiquetar, és la d'apassionats per Internet i el mitjà digital.
La millor de les definicions per la qual ens agradaria ser etiquetats, seria la de professionals honestos i ètics del mitjà digital, al servei dels emprenedors i dels que mai deixen d'emprendre.

  • Som honestos
  • Som professionals
  • Som efectius
Assessorament
95%
Desenvolupament Web
95%
Posicionament en cercadors
95%
Habilitats formatives
99%

VOLS SABER QUI SOM I COM TREBALLEM?

Últims recursos màrqueting online i més…

navegador web colibri

Navegador web Colibri: navega sense distraccions

Encara que en el món dels navegadors semblés que no queda molt espai més que per a Chrome i Safari, això no vol dir que no hi hagi alternatives interessants. […]

tancar aplicacions inici windows 10

La manera més senzilla d’augmentar la velocitat d’inici en Windows 10

Una de les formes més senzilles de fer que Windows 10 s’iniciï en un obrir i tancar d’ulls, és mantenir molt neta la llista d’aplicacions que s’executen immediatament després de […]

Com utilitzar Google Maps sense connexió a internet

El servei de mapes de Google Maps, creat el 2005, es va convertir en la forma més habitual en la qual els usuaris de telèfons intel·ligents trobem el camí, estiguem […]

Veure tots els recursos

Segueix-nos a…